Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

Oplevelser

Når du indlogerer dig på Hotel Arctic, får du mulighed for at opleve alt det, mange drømmer om, men kun få når at prøve i virkeligheden. Vi nævner i flæng: hundeslædeture, helikopterture til isbræen, sejlture mellem isfjeldene eller til uforglemmelige bygder. Det er som at vælge fra en liste med livretter. Næsten umuligt, men uanset hvad du vælger, bliver det en stor oplevelse. En oplevelse for livet.

Isfjorden som dramatisk kulisse
Isfjorden er i sig selv den store, dramatiske kulisse for alle oplevelser i og omkring Ilulissat. Næsten uanset hvor du befinder dig, sætter de kolossale isfjelde tingene i relief - fysisk og mentalt.

Du kan vandre til Isfjordens munding - det er lige bag byen. Hvad med en sejltur til Isfjorden eller - om vinteren - et adrenalinkick som passager på en hundeslæde? Året rundt er der helikopterture fra Ilulissat hen over den 50 kilometer dybe isfjord, der er udpeget som en del af klodens naturarv af UNESCO. Læs mere her.

Området indbyder til vandreture om sommeren - og til langrend på ski om vinteren. Se mulighederne året rundt i denne tabel over aktiviteter.
Genveje

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram