Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

Vi tager medansvar

For os på Hotel Arctic er det det afgørende, at vi engagerer os og skaber resultater, der også er til gavn for samfundet og naturen omkring os. Kun med engagerede medarbejdere, en dynamisk by og et sundt miljø kan vi tilbyde vores gæster den sublime oplevelse.

Grønt miljø
År for år har vi reduceret Hotel Arctic's miljøbelastning med ny teknologi og uddannelse af medarbejderne. I 2013 blev hotellet 100 procent CO2-neutralt, og i 2014 indviede vi et solcelleanlæg, som leverer cirka 20 procent af hotellets el-forbrug.
Læs mere om vores indsats for et grønt miljø

Lokal forankring
Hotel Arctic er en væsentlig arbejdsplads i Ilulissat. Året rundt er vi 60 ansatte, i højsæsonen cirka 70. Vi har konstant mellem otte og 12 unge mennesker under uddannelse som kok, tjener, receptionist,  receptions- og turismeassistent samt kontorassistent.
Læs mere om vores lokale forankring

Grønlandske råvarer
I køkkenet på Hotel Arctic udvikler vores kokke konstant nye retter baseret på grønlandske råvarer, som vi selv forarbejder: Moskus, rensdyr, hellefisk, snehare, ryper, havkat, rejer, muslinger, søpindsvin, rødfisk m.m. samt krydderurter, lav og tang. For få år siden blev vi belønnet med Nordens fornemmeste madpris.
Læs mere om vores brug af grønlandske råvarer

CSR Greenland
Hotel Arctic er medlem af CSR Greenland, som arbejder for en socialt, økonomisk og miljømæssigt bæredygtig udvikling i Grønland gennem fokus på virksomhedernes samfundsansvar og gennem innovative partnerskaber mellem det offentlige, det private og civilsamfund.

CSR Greenland logo

Vores kokke tilbereder Barbacue på Hotel Arctic's terrasse.


Genveje

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram