Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

Hotel Arctic's talentfulde kokkeelev Peter Berthelsen har vundet grønlandsmesterskaberne for kokkeelever 2013. Konkurrencen, hvori der deltog kokkeelever fra en række restauranter og institutioner i Grønland, blev for 13. år afholdt på levnedsmiddelskolen Inuili i Narsaq. Dommer ved GM var Hassan Hussein Mustapha, der er souschef på restaurant Mielcke & Hurtigkarl i København.

Peter Berthelsen, Hotel Arctic, vandt grønlandsmesterskaberne for kokkeelever 2013

Kokkeelev på Hotel Arctic Peter Berthelsen har vundet årets grønlandsmesterskab for kokkeelever.

Hæderstitlen til Peter Berthelsen er den seneste i en række udmærkelser til Hotel Arctic's køkken. Flere af vores kokke har tidligere vundet mesterskaberne - og køkkenchef Jeppe Ejvind Nielsen har vundet GM tre gange. I 2009 blev Hotel Arctic udmærket med Ny Nordisk Madpris - indstiftet af Nordisk Ministerråd - i kamp mod bl.a. Restaurant Noma i København og andre nordiske stjernerestauranter. Tidligere i 2013 modtog Hotel Arctic en udmærkelse fra de grønlandske brugsforeninger for køkkenets innovative anvendelse af lokale råvarer.

Læs denne inspirerende beretning, hvis du vil vide mere om filosofi og praksis i vores køkken: Smag fjord og fjeld på Hotel Arctic.

Mad- og vinmagasinet Gastro anmeldte i februar 2013 en aften i vores Restaurant Ulo med overskriften "Verdens vildeste køkken".

Genveje

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram