Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

Organisationen Ny Nordisk Mad, der er nedsat af Nordisk Ministerråd, har tildelt Hotel Arctic sin prestigefyldte hæderspris 2009.

Ny Nordisk Mad Hædersdiplom "er en hædring af de personer og organisationer, der har gjort en særlig indsats for at fremme, synliggøre og udvikle nordisk mad og madkultur", og den uddeles én gang årligt til "et initiativ, der er nytænkende, kreativt, værdifrembringende og netværksskabende".

- Vi er meget stolte af denne anerkendelse af vores arbejde, ikke mindst fordi den er vundet i konkurrence med nogle mennesker, som vi har særdeles stor faglig respekt for. En af kandidaterne var den verdensberømte køkkenchef Rene Redzepi fra den københavnske Michelin-restaurant Noma, der for nylig blev kåret som den tredje bedste restaurant i verden. Prisen er både et skulderklap og en opmuntring til at fortsætte vores udvikling og ambitionsniveau, siger direktør Erik Bjerregaard.

Hædersdiplomet "til evig ære" blev overrakt til Hotel Arctic ved en højtidelighed i Reykjavik den 16. november - og med det en kontant præmie på DKK 100.000.

Det er tredje gang, Ny Nordisk Mad uddeler sit hædersdiplom. I 2007 og 2008 var prismodtageren henholdsvis svensk og finsk.

Læs direktør Erik Bjerregaards tale ved overrækkelsen af den nordiske hæderspris >>

 

Genveje

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram