Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

hotelarctic.com eksisterer nu også i en kinesisk version, så menneskene i Riget i Midten kan kan læse om Hotel Arctic og de oplevelser, Ilulissat kan tilbyde sine gæster.

- Siden den direkte flyrute mellem Reykjavik og Ilulissat åbnede, har vi oplevet et stigende antal kinesiske gæster, og denne udvikling ønsker vi at stimulere, siger direktør Erik Bjerregaard, Hotel Arctic.

- Vi ser frem til at byde flere kinesiske turister velkommen til de enestående oplevelser, som venter uden for hotellets dør - blandt andet Ilulissat Isfjord, understreger Erik Bjerregaard.

Hotel Arctic's hjemmeside er den første i Grønland, som også kommunikerer direkte til indbyggerne i verdens mest folkerige land. hotelarctic.com findes nu på både grønlandsk, dansk, engelsk og kinesisk. På alle sider er der øverst til højre små flag til sprogvalg.

Sproget er mandarin på den nye kinesiske version af hotelarctic.com. Den er identisk med versionerne på grønlandsk, dansk og engelsk bortset fra enkelte sider med dynamisk indhold, som hyppigt opdateres. Dem har vi valgt at udelade i den nye version.

Ruten Reykjavik-Ilulissat flyves af Air Iceland i sommerhalvåret. For turismen er den et væsentligt supplement til Air Greenland's rute København-Kangerlussuaq-Ilulissat.
hotelarctic.com - nu også på kinesisk!

Genveje

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram