Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

 
Luksuriøse værelser med store panoramavinduer, der lader dig opleve naturen endnu tættere på. Direkte udgang til egen udendørs terrasse med stole og bord - og markise, hvis solen er for hård. Fra de nye værelser kan du gå direkte ud på fjeldet.

Hotel Arctic slår den 4. juni dørene op til fem nye fjeldværelser, der er placeret i stueetagen af hotellets Umiaq-fløj. Værelser er spækket med alle de faciliteter, kræsne gæster kan forvente, badeværelserne er eksklusive - og fra de store panoramavinduer er der direkte udsigt mod Diskobugten.

Hotel Arctic med udsigt til Ilulissat Isfjord

- I de nye fjeldværelser vil gæsterne opleve en frihed og en kontakt med naturen, som man kun kan få på de værelser. Værelserne ligger i niveau med terrænnet, og man kan gå direkte ud og ind. Vi glæder os til at byde gæster velkommen til denne eksklusive oplevelser, siger direktør Erik Bjerregaard.

De nye fjeldværelser åbner lørdag den 4. juni og og kan bookes frem til den 30. september. De kommende år vil værelserne være åbne i perioden 1. maj - 30. september.

I 2016 sælges fjeldværelserne til introduktionspris, som svarer til prisen på et Umiaq-værelse.

Mellem to af de nye værelser kan åbnes forbindelsesdøre, således at de kan bookes som familieværelser.

Du kan se placeringen af Umiaq-fløjen med de nye fjeldværelser på Hotel Arctic oversigtsplan. Umiaq-fløjen er den nordligste, hvis du bruger dette link til Google Maps.

Genveje

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram