Grønlandsk Dansk English Chinese Italian German

Konferencecenter


The Greenland Room

Genveje

The Greenland Room - Conference theater style The Greenland Room - Conference herringbone style The Greenland Room - Conference classroom style The Greenland Room - Conference U-shape style Distance to airport
120 74 116 44 1,5 km
Number of rooms Number of beds Number of non-smoking beds Restaurant capacity Room service
87 180 180 170
Internet access Disabled-friendly facilities Free shuttle service Lift Laundry service

En 5-stjernet oplevelse - i en verden uden lige

Velkommen til de optimale rammer for din næste konference. Med åbningen af Hotel Arctic's nye konferencecenter kan vi tilbyde lokaler, indretning, klima og AV-faciliteter i højeste klasse for 120 deltagere.

Hjertet i konferencecentret er plenumlokalet The Greenland Room, der også kan indrettes som teater- og koncertsal. Foruden The Greenland Room med tilknyttede møde- og grupperum tilbyder vi også et mindre plenumlokale med et antal grupperum.

Udforsk Hotel Arctic's konferencecenter på 360 graders fotos.

Danske Horesta klassificerer konferencecentret til de maksimale fem stjerner. Det placerer os blandt de førende konferencecentre i Norden.

Vi har i mange år bevist, at vores fantastiske omgivelser og professionelle service tiltaler og tiltrækker politikere, officielle gæster og virksomheder fra hele verden.. Med de nye faciliteter er vi endnu bedre rustet til at modtage dig, der planlægger eller deltager i en konference, et salgsmøde, et seminar eller et ledermøde.

Fra konferencesalen ser du ud på de kolossale isfjelde. Grønland sætter tingene i rette perspektiv. Og nye tanker tænkes godt efter en tur bag 12 halsende slædehunde.

Download vores brochure som PDF:
Flyt konferencen til Grønland og få en 5-stjernet oplevelse

Øverst The Greenland Room med udsigt mod Isfjorden. Herunder et udsnit fra konferencecentrets café.

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram