Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

Om koncernen

Vi har i Danmark et tæt samarbejde med Grønlands Rejsebureau, Profil Rejser og Arctic Adventure.
I Grønland arbejder vi sammen med Grønlands Rejsebureau.


Air Greenland A/S

Air Greenland A/S er Grønlands nationale luftfartsselskab, som både opererer internationale ruter til København og et stort antal indenrigsruter i Grønland. Selskabets charterafdeling udfører opgaver i forbindelse med bl.a. ekspeditioner, råstofefterforskning, turismeflyvninger, eftersøgning og redning. Flåden omfatter 11 fly og 21 helikoptere. Air Greenland A/S er ejet af Grønlands Hjemmestyre, SAS og den danske stat.

Hotel Arctic A/S

Både hotel og konferencefaciliteter er klassificerede som firestjernede. Hotellet råder over 87 værelser, heraf 22 superiorværelser, og to suiter, konferencefaciliteter fordelt på to konferencesale og to møderum samt restaurant, brasserie og bar. Hotel Arctic har de seneste år dannet rammen om store internationale konferencer, her i blandt EU-topmøder, møder for senatorer og kongresmedlemmer fra USA samt internationale koncerner. Hotel Arctic er 100 procent ejet af Air Greenland A/S.

Grønlands Rejsebureau A/S

Grønlands Rejsebureau tilbyder alt inden for skræddersyede rejser og pakkerejser. Derudover har vi en bred vifte af grupperejser, konferencer, bestyrelsesmøder, teambuildingevents og læser- og foreningsrejser. Med over 25 års erfaring, mere end 30 ansatte på vores kontorer i Danmark og Grønland og et 60 mand stort guidekorps tør vi efterhånden godt kalde os eksperter i Grønland – og resten af verden. Vi gør drøm til virkelighed!.

Arctic Umiaq Line A/S

Selskabet blev oprindelig stiftet under navnet Den Kongelige Grønlandske Handel i 1774 og varetog sejlads mellem Danmark og Grønland og i Grønland med både gods og passagerer. Efterhånden blev gods- og passagertrafik udskilt, og Arctic Umiaq Line varetager nu kun passagersejlads langs Grønlands vestkyst mellem Narsarsuaq i syd og Ilulissat i nord. Arctic Umiaq Line er siden 2006 ejet af Air Greenland A/S og rederiet Royal Arctic Line A/S.

World of Greenland

Et partnerskab mellem Grønlands Rejsebureau A/S og Ilulissat Travel A/S. World of Greenland er baseret i Ilulissat i Diskobugten, og tilbyder som incoming selskab udflugter med skib, helikopter og til fods til byens besøgende. Selskabet servicerer desuden krydstogtskibe, der i et stigende antal anløber byen.

WoG ejer og driver desuden Ilulissat Vandrehjem og hyttebyen ved Eqi.

World of Greenland Arctic Circle

World of Greenland Arctic Circle (WOGAC) tilbyder udflugter i Kangerlussuaq og Sisimiut samt overnatning på Old Camp og Polar Lodge i Kangerlussuaq. WOGAC blev etableret i 2008 og overtog i 2010 Kangerlussuaq Tourism inklusive en fremragende medarbejderstab, køretøjer og overnatningsfaciliteter. WOGAC er ejet af Air Greenland, Grønlands Rejsebureau, Albatros Travel og Topas.

Genveje

Se Hotel Arctic 360 grader
 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast