Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

Lej en bil

Med en bil til rådighed får du det maksimale ud af dine dage i Ilulissat - uanset om du er her på ferie eller forretningsrejse. Som gæst på Hotel Arctic kan du leje en bil i én eller flere dage.

Vi tlbyder to biler:

En firehjulstrukket Suzuki SX4. Leje af bilen koster DKK 600 pr. dag eller DKK 3.000 pr. uge. Prisen er inklusive fri kilometer og forsikringer.

En firehjulstrukket Suzuki Grand Vitara. Leje af bilen koster DKK 700 pr. dag eller DKK 3.500 pr. uge. Prisen er inklusive fri kilometer og forsikringer.

Venligst bestil bilen, når du booker dit ophold på Hotel Arctic. På booking-formularen skal du blot i feltet "Fortæl os, om der er noget særligt du ønsker" anføre hvilke af bilerne, du ønsker at leje. Venligst oplys, om du ønsker bilen til rådighed under hele dit ophold eller hvilke dato(er), du vil leje den.

Husk at medbringe gyldigt grønlandsk, dansk eller internationalt kørekort. Det tager vi en fotokopi af, når du får udleveret nøglerne til bilen i hotellets reception.

Bemærk venligst:
Tilbuddet om leje af bil gælder udelukkende gæster, der bor på Hotel Arctic.

Vi kan ikke garantere at kunne stille en bil til rådighed for dig, med mindre du har bestilt bilen samtidig med din booking af ophold - og har modtaget en bekræftelse fra os. Men du er altid velkommen til at spørge i receptionen!

Vejnettet i Ilulissat strækker sig fra lufthavnen nord for byen til den tidligere heliport syd for byen - tæt ved Ilulissat Isfjord. Der er ingen veje fra Ilulissat til andre byer eller bygder i Grønland.

Leje af bil er ingen forudsætning for et udbytterigt ophold i Ilulissat: Som gæst på Hotel Arctic bliver du afhentet i lufthavnen ved ankomst og kørt til lufthavnen ved afrejse. Vi kører gratis shuttle mellem hotellet og Ilulissats centrum alle dage kl. 06-18.

Genveje

Se Hotel Arctic 360 grader
 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram