Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

Service

På Hotel Arctic gør vi vores yderste for, at du skal føle dig godt tilpas - døgnet rundt.

Til og fra hotellet og byen
Vi sørger for, at du kommer godt til og fra hotellet med afhentning i lufthavnen eller havnen. Ved afrejse tilbyder vi alle rejsende med Air Greenland check-in på hotellet*. Du skal blot aflevere din værelsesnøgle og din bagage, så sørger vi for check-in og kører dig endda til lufthavnen. Uden ekstra omkostninger. Derudover har vi alle dage fra kl. 6-18 en shuttleservice mellem hotellet og Ilulissats centrum. Det er en tur på få minutter, men den er rar at foretage i en varm bil, når kulden bider i kinderne.
*) gælder ikke juni, juli og august.

Som gæst på Hotel Arctic kan du leje egen bil under dit ophold. Læs mere her.

Døgnåben reception
Receptionen står til din rådighed døgnet rundt. Fx tager vi fotokopier, og vi udskriver dokumenter, hvis du mailer dem til os. Vasketøj afleveret i receptionen inden kl. 9, leveres rent til dit værelse senest kl. 17. Tøv ikke med at kontakte receptionen, hvis du har særlige ønsker - så gør vi vores bedste for at opfylde dem.

Frit internet
Alle overnattende gæster på Hotel Arctic har frit trådløst internet til rådighed under hele opholdet. Ved check-in får du brugernavn og adgangskode, så du kan være online på pc, tablet og smartphone.

Desuden kan du anvende vores gæste-PC'er med internet flere steder: I konferenceafdelingen, i loungen ved pejsestuen og i forbindelsesgangen mellem Kajaq- og Umiaq-værelsesfløjene.

På sommertur?
I juni, juli og august vejleder en guide fra World of Greenland hver dag om ture i byen og omegnen til fods, med båd og helikopter. Har du lyst til at prøve nogle af aktiviteterne, hjælper guiden gerne til med det praktiske.

Receptionen på Hotel Arctic

Slædehunde foran Hotel Arctic

Udstilling og salg
I receptionsområdet udstiller og sælger vi kunsthåndværk i høj kvalitet. Kom og kig og lad os hjælpe dig med at finde en gave til dig selv eller andre - til minde om dit ophold i Grønland.

Genveje

The Greenland Room - Conference theater style The Greenland Room - Conference herringbone style The Greenland Room - Conference classroom style The Greenland Room - Conference U-shape style Distance to airport
120 74 116 44 1.5公里
Number of rooms Number of beds Number of non-smoking beds Restaurant capacity Room service
87 180 180 170
Internet access Disabled-friendly facilities Free shuttle service Lift Laundry service

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram