Grønlandsk Dansk English Chinese Italian German

Fjeldværelse

Hotel Arctic fjeldværelse

Fjeldværelse - med egen terrasse foran

Fjeldværelse

Hotel Arctic's fem fjeldværelser har egen terrasse - og direkte adgang til fjeldet.

Værelserne er hotellets nyeste, og de mere end lever op til vores 4-stjernede klassifikation. Fra de store panoramavinduer er der direkte udsigt mod Diskobugten.

Elevationssengens to sengelejer kan reguleres individuelt, så du også herfra kan have udsigt til fjeldet, havet og isfjeldene. Eller nyd kigget fra de to lænestole. Bliver solen for skarp, aktiverer du blot markisen.

Værelserne er indrettet med garderobe, skrivebord, to lænestole, sofabord og en bænk foran vinduet. På terrassen uden for er der bord og to stole.

Fra det eksklusive badeværelse kan du vælge at have frit udsyn mod fjeldet og Diskobugten - eller du kan blænde det store vindue og afskærme badeværelset. Blandt badeværelsets detaljer er fjernbetjent bidét-funktion indbygget i toilettet, og spejlet har Bluetooth-højttalere, der kan afspille musik fra din iPhone og Android.

Fjeldværelserne er placeret i Umiaq-fløjen, som er navngivet efter det grønlandske navn for den traditionelle konebåd.

Værelserne er udsmykket med den grønlandske lomvie som tema.

De fem fjeldværelser er åbne i perioden 1. maj til 31. oktober.


Klik på ikonet til højre "Hvilken type værelse eller suite skal jeg vælge?" for at sammenligne udsigt og faciliteter på de forskellige typer værelser på Hotel Arctic.

Bemærk: Samtlige værelser på Hotel Arctic har bl.a. disse faciliteter og services: Gratis trådløst internet, kabel-tv, telefon, radio med vækkeur, ekstra pude, hårtørrer, gulvvarme i badeværelse, toiletartikler, myggenet, skrivebord,  børneseng (bestil ved booking af værelse, børn under to år gratis), lysdæmpning på alle lamper, strygejern og - bræt, roomservice (excl. fjeldværelser og igloer) samt tøjvask alle ugens dage.

Fra fjeldværelset er der udgang til fjeldet og udsigt til Diskobugten

Udsigt fra badeværelset - direkte til fjeldet og isfjeldene. Med et tryk på en knap bliver vinduet mellem værelse og badeværelse mat og uigennemsigtigt.

Udsnit af Hotel Arctic fjeldværelse

Fjeldværelserne er dekoreret med den grønlandske lomvie som tema. Elevationssengens to sengelejer kan reguleres individuelt.

På billedet her er der frit udsyn mellem badeværelse og værelse, men vinduet kan skifte til mat på et splitsekund.


 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram