Grønlandsk Dansk English Chinese Italian German

Kajak Suite


Udsnit fra en Kajak suite.

Kajak Suite

Hotel Arctic's to suiter i Kajak-fløjen har en udsigt mod havet og isfjeldene. Her får du en ekstraordinær oplevelse: Ekstra plads, flot udsigt, fine faciliteter. Kajak suiterne er en større udgave af Kajak-værelserne. Blandt detaljerne er 32" Loewe-tv, minibar, café-sæt med kaffe og the samt badekåbe. Suiten er indrettet med topersoners sofa og lænestol.

Kajak suiterne er indrettet med king size dobbeltseng. De kan gratis udstyres med en barneseng.

Den grønlandske kunstner Miki Jakobsen har udsmykket suiterne med malerier, der er inspireret af kajakken, havet og det tilknyttede dyreliv.

Med dette link kan du opleve Kajak-fløjen i 360 graders fotos.

Klik på ikonet til højre "Hvilken type værelse eller suite skal jeg vælge?" for at sammenligne udsigt og faciliteter på de forskellige typer værelser på Hotel Arctic.

Bemærk: Samtlige værelser på Hotel Arctic har bl.a. disse faciliteter og services: Gratis trådløst internet, kabel-tv, telefon, radio med vækkeur, ekstra pude, hårtørrer, gulvvarme i badeværelse, toiletartikler, myggenet, skrivebord,  børneseng (bestil ved booking af værelse, børn under to år gratis), lyddæmpning på alle lamper, strygejern og - bræt, room service samt tøjvask alle ugens dage.

Kajak suite på Hotel Arctic

Kajak suiterne tilbyder ekstra plads, flot udsigt, fine faciliteter.


Den grønlandske kunstner Miki Jakobsen har udsmykket mange af hotellets værelser med malerier og fotokunst.

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram