Grønlandsk Dansk English Chinese Italian German

Kajak-værelse

Kajak-værelse på Hotel Arctic

Kajak-værelserne på Hotel Arctic har udsigt mod Ilulissat by og havet med isfjelde.

Kajak-værelse

Hotel Arctic har 20 Kajak-værelser, som alle har udsigt mod havet og byen. Disse værelser er indrettet og udstyret med alt det, der gør opholdet ekstra behageligt:  32" Loewe-tv, buksepresse, minibar samt café-sæt med kaffe og the.

Kajak-værelserne er mere rummelige end hotellets Puisi-værelser.

Værelserne kan bookes som både enkelt- og dobbeltværelse, og som dobbeltværelse kan sengene arrangeres som en king size dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne udstyres gratis med en barneseng. Vi har to Kajak-værelser af typen familieværelse, hvor der kan opredes til fire personer.

Kajak-værelserne er placeret fløjen af samme navn.

De smagfulde værelser har malerier af den grønlandske kunstner Miki Jakobsen.

Med dette link kan du opleve Kajak-fløjen i 360 graders fotos.

Klik på ikonet til højre "Hvilken type værelse eller suite skal jeg vælge?" for at sammenligne udsigt og faciliteter på de forskellige typer værelser på Hotel Arctic.

Bemærk: Samtlige værelser på Hotel Arctic har bl.a. disse faciliteter og services: Gratis trådløst internet, kabel-tv, telefon, radio med vækkeur, ekstra pude, hårtørrer, gulvvarme i badeværelse, toiletartikler, myggenet, skrivebord,  børneseng (bestil ved booking af værelse, børn under to år gratis), lyddæmpning på alle lamper, strygejern og - bræt, room service samt tøjvask alle ugens dage.


Den grønlandske kunstner Miki Jakobsen har udsmykket Kajak værelserne.

Ray&Charles Eames gyngestole på Hotel Arctic - med udsigt mod Ilulissat Isfjord


Kajak-fløjen og Umiaq-fløjen på Hotel Arctic er forbundet af et galleri i glas. Nyd udsigten mod Ilulissat Isfjord i en af Ray&Charles Eames' ikoniske gyngestole.

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram