Grønlandsk Dansk English Chinese Italian German

Puisi-værelse

Puisi room at Hotel Arctic

Puisi-værelse

Puisi-værelse

Hotel Arctic har 29 Puisi-værelser, som har udsigt til byen og havnen. Alle Puisi-værelser er færdigrenoveret i 2009 og tilbyder en fornuftig komfort, enkle løsninger og et udtryk, der afspejler niveauet på Hotel Arctic.

Puisi-værelserne kan bookes som både enkelt- og dobbeltværelse, og som dobbeltværelse vælger du selv, om du ønsker dobbeltseng eller to enkeltsenge. Vi opstiller gratis en barneseng i værelset, hvorimod opredning til en tredje voksen person ikke er mulig i Puisi-værelser. To Puisi-værelser forbundet med dør kan give enkelt- eller dobbeltsenge til fire personer.

De nye badeværelser er minimalistiske - men udstyret med Philip Stark sanitet.

Værelserne er udsmykket med originale værker af den grønlandske kunstner Buuti Pedersen.

Puisi-værelserne er placeret i hotellets oprindelige fløj af samme navn, som er opkaldt efter det grønlandske ord for en sæl. Med dette link kan du opleve Puisi-fløjen i 360 graders fotos.

Klik på ikonet til højre "Hvilken type værelse eller suite skal jeg vælge?" for at sammenligne udsigt og faciliteter på de forskellige typer værelser på Hotel Arctic.

Bemærk: Samtlige værelser på Hotel Arctic har bl.a. disse faciliteter og services: Gratis trådløst internet, kabel-tv, telefon, radio med vækkeur, ekstra pude, hårtørrer, gulvvarme i badeværelse, toiletartikler, myggenet, skrivebord,  børneseng (bestil ved booking af værelse, børn
under to år gratis), lyddæmpning på alle lamper, strygejern og - bræt, room service samt tøjvask alle ugens dage.


Puisi-værelserne tilbyder behagelige, funktionelle løsninger.
De minimalistiske badeværelser er udstyret med Philip Stark sanitet.

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram