Grønlandsk Dansk English Chinese Italian German

Umiaq DeLuxe-værelse

Umiaq DeLuxe room at Hotel Arctic

Umiaq DeLuxe-værelse

Umiaq DeLuxe-værelser

Hotel Arctic har seks Umiaq DeLuxe-værelser, som alle har udsigt mod havet og isfjeldene. Disse værelser er hotellets nyeste og flotteste - og af høj international standard. Værelserne er større end de øvrige Umiaq-værelser, og blandt detaljerne er B&O-tv, minibar, café-sæt med kaffe og the samt badekåbe. Værelserne er indrettet med topersoners sofa og lænestol.

Umiaq DeLuxe-værelserne kan bookes som både enkelt- og dobbeltværelse, og som dobbeltværelse kan sengene arrangeres som en king size dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne udstyres gratis med en barneseng. Umiaq DeLuxe-værelser kan bestilles som familieværelse til tre eller fire personer.

De elegante badeværelser har brusekabine i glas samt bidet.

Umiaq DeLuxe-værelserne er placeret i Umiaq-fløjen, som er opkaldt efter det grønlandske navn for den traditionelle konebåd.

Den grønlandske kunstner Miki Jakobsen har udsmykket værelserne med originale værker fotokunst - alle med konebåden som tema. Desuden har værelserne malerier af den lokale kunstner Arne Reimer.

Med dette link kan du opleve Umiaq-fløjen i 360 graders fotos.

Klik på ikonet til højre "Hvilken type værelse eller suite skal jeg vælge?" for at sammenligne udsigt og faciliteter på de forskellige typer værelser på Hotel Arctic.

Bemærk: Samtlige værelser på Hotel Arctic har bl.a. disse faciliteter og services: Gratis trådløst internet, kabel-tv, telefon, radio med vækkeur, ekstra pude, hårtørrer, gulvvarme i badeværelse, toiletartikler, myggenet, skrivebord,  børneseng (bestil ved booking af værelse, børn under to år gratis), lyddæmpning på alle lamper, strygejern og - bræt, room service samt tøjvask alle ugens dage.


Badeværelset har bruseniche i glas samt bidét.


Umiaq DeLuxe-værelserne er rummelige, og udsigten til isbjergene er formidabel.

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram