Grønlandsk Dansk English Chinese Italian German

Umiaq-værelse

Umiaq-værelse på Hotel Arctic

Umiaq-værelserne på Hotel Arctic har udsigt mod havet og isfjeldene.

Umiaq-værelser

Hotel Arctic har 21 Umiaq-værelser, som alle har udsigt mod havet og isfjeldene. Disse værelser er hotellets nyeste - og af høj international standard. Blandt detaljerne er 32" Philips-tv, minibar, café-sæt med kaffe og the samt badekåbe.

Umiaq-værelserne kan bookes som både enkelt- og dobbeltværelse, og som dobbeltværelse kan sengene arrangeres som en king size dobbeltseng eller to enkeltsenge. Vi opstiller gratis en barneseng i værelserne. Opredning til en tredje voksen person er ikke mulig i Umiaq-værelser.

De elegante badeværelser har brusekabine i glas samt bidet.

Umiaq-værelserne er placeret i den nye fløj af samme navn, som er det grønlandske ord for den traditionelle konebåd.

Den grønlandske kunstner Miki Jakobsen har udsmykket værelserne med originale værker fotokunst - alle med konebåden som tema. Desuden har værelserne malerier af den lokale kunstner Arne Reimer.

Med dette link kan du opleve Umiaq-fløjen i 360 graders fotos.

Klik på ikonet til højre "Hvilken type værelse eller suite skal jeg vælge?" for at sammenligne udsigt og faciliteter på de forskellige typer værelser på Hotel Arctic.

Bemærk: Samtlige værelser på Hotel Arctic har bl.a. disse faciliteter og services: Gratis trådløst internet, kabel-tv, telefon, radio med vækkeur, ekstra pude, hårtørrer, gulvvarme i badeværelse, toiletartikler, myggenet, skrivebord,  børneseng (bestil ved booking af værelse, børn under to år gratis), lyddæmpning på alle lamper, strygejern og - bræt, room service samt tøjvask alle ugens dage.

Badeværelserne har brusekabine i glas samt bidét.Detalje fra et Umiaq værelse - med udsigt til solnedgang mellem isbjergene

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram