Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

Restaurant Ulo

Glæd dig til at opleve Restaurant Ulo. Vores gourmetkøkken er anerkendt som et af landets bedste. Kokkene er mestre på deres felt og bruger kun de allerfineste grønlandske og internationale råvarer. Samtidig krydres oplevelsen med en betagende udsigt fra restauranten - til havnen i Ilulissat og livet på Diskobugtens vande mellem de kæmpemæssige isfjelde.

Oplev Restaurant Ulo i 360 grader

God morgen, middag og aften
Når vækkeuret ringer og maven rumler, er det tid til at nyde det store morgentagselvbord, som vi serverer i Restaurant Ulo. Her er nok til at mætte både øjne og maver. Frokost og aften serverer vi a la carte fra det inspirerende menukort med grønlandske specialiteter serveret med internationalt format.

Restaurant Ulo frokostkort

Vores menuer er sammensat efter, hvad der er tilgængeligt i sæsonen. Vi er således i daglig kontakt med lokale fiskere og fangere for at kunne præsentere vores gæster for de ypperste af de lokale råvarer. Is, vind og tåge er faktorer, der spiller ind på vores muligheder for at skaffe de pågældende emner - og som vi ikke er herre over. Derfor må vi hyppigt tilpasse vores retter til, hvad der er tilgængeligt på den pågældende dag.

Vores menu skal derfor opfattes som vejledende, ikke som definitive. 

Rygepolitik
Hotel Arctic er 100 procent røgfrit - også i restaurant og café. Til gæster, der ønsker at ryge, har vi etableret et udendørs rygested med overdækning og vindskærm af glas.

Som et let og hurtigt alternativ til restauranten kan du besøge hotellets Café Ferdinand.

To kokke i Restaurant Ulo på Hotel Arctic

Åbningstider i Restaurant Ulo:
Morgenmad: 5-10
Frokost: 12-14
Aften: 18-21

Venligst reservér bord til aften: Ring +299 94 72 63


Tilbud og arrangementer

Stor brunch første søndag i hver måned

Den første søndag i hver måned inviterer Hotel Arctic til stor brunch kl. 11-14. Prisen er 178 kr., og bordbestilling er nødvendig på bordbestilling@hotel-arctic.gl eller telefon 94 41 53.


Genveje

Vores kokkeelev vinder GM 2013 >>

Nordisk madpris til Hotel Arctic >>

Vores kokke vinder GM 2009 >>

Anbefalet på
 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram