Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

Hotel Arctic's direktør, Erik Bjerregaard, er blevet tildelt det grønlandske samfunds officielle hædersbevisning, Nersornaat i sølv. Den blev overrækt af Lars-Emil Johansen, formand for det grønlandske parlament Inatsisartut, ved en højtidelighed torsdag den 8. september.

Direktør Erik Bjerregaard flankeret af sin hustru, Susanne Møller, og Inatsisartut-formand Lars-Emil Johansen

Direktør Erik Bjerregaard flankeret af sin hustru, Susanne Møller, og Inatsisartut-formand Lars-Emil Johansen ved overrækkelsen af Nersornaat.

- Formandskabet tildeler dig Nersornaat i sølv på grund af dit mangeårige virke og engagement, ikke mindst i driften af et helt særligt hotel, der i helt særlig grad løfter Grønland både indadtil og så sandelig også ud i den store verden, sagde Lars-Emil Johansen ved højtideligheden på Hotel Arctic. Han fremhævede, at hotellet er et attraktivt uddannelsessted indenfor hotel- og restaurationsbranchen.

- Du formår år efter år at øge hotellets standard, med fokus på mennesker og den gode service. Og denne service og dette engagement er noget, som gæsterne fra hele landet og ikke mindst gæster ude fra nyder at ankomme til. Det kræver en god ledelsesstil at få denne oplevelse helt ud i alle hjørner af hotellet, for at det kan lykkes, tilføjede Lars-Emil Johansen.

"Medaljen kan tildeles danske og udenlandske statsborgere, der i en længere periode og i væsentlig grad har ydet en fortjenstfuld indsats for Grønland, herunder grønlandsk sprog, kultur og anseelse", hedder det i reglerne for hædersbevisningen.

Genveje

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram