Skip to main content

Et hotel i særklasse

Hotel Arctic er verdens nordligst beliggende 4-stjernede hotel med 5-stjernet konferencecenter. Hotellet er kendt for sin attraktive beliggenhed på kysten ved Ilulissat Isfjord, der er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Om hotellet

Værelser og suiter er moderne indrettet i en høj international standard, hvor nordisk design er kombineret med originale grønlandske kunstværker. Fra alle værelser er der udsigt over Diskobugtens Isfjord, det travle havnemiljø eller Ilulissat by.

På hotellet venter dig en verden af oplevelser i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi tør godt garantere, at du aldrig glemmer dit første møde med hotellet og Isfjorden. Vi er omgivet af klipper, is og vand. Det er en verden, der er svær at forestille sig – men let at nyde.

Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at dit ophold bliver uforglemmeligt.

Gastronomi i særklasse

På Hotel Arctic har vi to restauranter: Brasserie Ulo og Restaurant Ulo. Her venter dig gastronomiske oplevelser tilberedt med kærlighed til de lokale råvarer.

Vi går ind for bæredygtighed, og med årstidernes skiften får vi rene og friske grøntsager og råvarer fra de lokale fiskere og fangere. Vores kokke frembringer moderne delikatesser baseret på grønlandske traditioner.

Transport

Vi sørger for, at du kommer godt til og fra hotellet med afhentning i lufthavnen eller på havnen.

Udstilling & salg

I receptionsområdet udstiller og sælger vi kunsthåndværk i høj kvalitet.

Døgnåben reception

Tøv ikke med at kontakte receptionen, hvis du har særlige ønsker.

100% røgfrit

Hotel Arctic er røgfrit - også i restauranterne. Ønskes rygning, har vi etableret et udendørs rygested.

Air Greenland koncernen

Se mere

Vi har et ansvar, og vi tager det på os

CSR politik

Kom med på rejsen

Karriere

LOOP Fitness

Som gæst på Hotel Arctic kan du frit anvende vores mini Loop Fitness: Ti forskellige maskiner i en cirkel. Du træner 45 sekunder ved hver maskine og rykker så videre til den næste maskine i cirklen. Herudover er der tilføjet et løbebånd.

Loop cirkeltræningskoncept er baseret på Høj Intensiv Interval Træning (HIIT). Det booster din fedtforbrænding og din efterforbrænding, det styrker din kondition, og du kommer hurtigere i god form.

Åbningstider:
08.00 – 21.00 alle ugens dage