Skip to main content

Hotellejligheder

Næsten som at være hjemme

Frihed og fleksibilitet

I vores hotellejligheder finder du den frihed og fleksibilitet, som du har brug for til at skabe en ferie eller forretningsrejse på dine præmisser. Vores lejligheder er udstyret med alle hverdagens fornødenheder, krydret med lidt ekstra luksus og en storslået udsigt over Diskobugten.

Hotellejlighederne er placeret i en separat bygning lige ved siden af hotellet, så du stadig er tæt på vores andre faciliteter.

Om hotellejlighederne

  • To- eller treværelses lejligheder
  • Fuldt udstyret køkken
  • Eget badeværelse
  • Vaskemaskine
  • Wi-Fi
  • Op til 4 personer

Tæt på lufthavn og Ilulissat by

Hotellet ligger lige knap 3 kilometer fra lufthavnen og cirka 1,5 kilometer fra Ilulissat centrum, hvilket gør det let at komme på indkøb og ud at udforske området med lejlighederne som udgangspunkt.

Nyd udsigten fra karnappen

Alle vores hotellejligheder er udstyret med en karnap, hvorfra du har en storslået udsigt over Diskobugten. De store vinduespartier byder det arktiske landskab helt indenfor og skaber en unik ro, som du ikke finder andre steder. Det giver noget helt særligt til morgenkaffen, arbejdsdagen eller hyggestunden.

Benyt hotellets faciliteter

Som gæst i vores hotellejligheder har du fri adgang til træningsfaciliteterne i hovedbygningen. I hovedbygningen finder du også Brasserie Ulo, hvor vi dagligt serverer vores lækre morgenmadsbuffet samt frokost og aftensmad.

Moderne konferencecenter

Hotel Arctic er mere end bare et hotel – vi er også et konferencecenter. Skal du holde en større konference eller et møde med dine samarbejdspartnere? Så kan du booke et af vores moderne konference- eller mødelokaler. Vi sørger for, at rammerne er i orden og tager os af jer undervejs, så I kan fokusere på jeres arbejde.

Læs mere