Skip to main content

Gastronomi

Vi arbejder ud fra en filosofi om, at vi hvert år skal gøre tingene en lille smule bedre end i det foregående år. Derigennem udvikles konstant nye retter,
og der findes på nye måder, hvorpå vi kan bruge vores råvarer.

Mad med identitet

På Hotel Arctic bruger vi så vidt muligt grønlandske råvarer. Hvad der ikke er lokalt tilgængeligt, henter vi i de andre nordiske lande.

Måltidet er en central del af vores grønlandske gæstfrihed og forbundet med stærke fællesskaber. Vores råvarer kommer fra hele Grønland, lige fra Isfjordens dyb – imellem enorme isbjerge – til de stejle, sneklædte fjelde.

Det kølige klima betyder en langsom vækst og modning. Det frembringer rene og friske råvarer i en helt ekstraordinær kvalitet. Vi ved, hvordan man behandler råvarerne bedst muligt, og vi arbejder med de gamle tilberedningsmetoder som tørmodning, røgning og saltning samt stegning på grill med lyng fra de stejle fjelde. Resultatet er en ren og autentisk oplevelse med en usædvanligt rig smag.

Brasserie Ulo

Brasserie Ulo

Se mere
Arctic Fine Dining & Wine Bar

Arctic Fine Dining & Wine Bar

Se mere

Grønlandsk buffet

Fra juni til august serverer vi hver mandag en stor grønlandsk aftenbuffet i Brasserie Ulo og hvilken buffet! Her er overdådighed et dækkende ord, og billeder retfærdiggør på ingen måde den smagsoplevelse, der venter. Gæster kommer igen og igen for at smage denne særlige Hotel Arctic buffet, hvor kokkene tilbereder både kolde og varme retter med friskbagt brød.

Pris: 435 kr.

Dato: 19/06-2023 – 21/08-2023

Grønlandsk barbeque

Fra juni til august inviterer vi hver lørdag til grønlandsk barbeque på terrassen foran Brasserie Ulo. Her griller vores kokke lækre retter over det varme kul og serverer det hele i omgivelser, der er svære at forlade. På menuen er bl.a. fisk og kød samt salater og friskbagt brød fra den store buffet.

Pris: 435 kr.

Dato: 17/06-2023 – 12/08-2023