Skip to main content

Gastronomi

Vi arbejder ud fra en filosofi om, at vi hvert år skal gøre tingene en lille smule bedre end i det foregående år. Derigennem udvikles konstant nye retter,
og der findes på nye måder, hvorpå vi kan bruge vores råvarer.

Mad med identitet

På Hotel Arctic bruger vi så vidt muligt grønlandske råvarer. Hvad der ikke er lokalt tilgængeligt, henter vi i de andre nordiske lande.

Måltidet er en central del af vores grønlandske gæstfrihed og forbundet med stærke fællesskaber. Vores råvarer kommer fra hele Grønland, lige fra Isfjordens dyb – imellem enorme isbjerge – til de stejle, sneklædte fjelde.

Det kølige klima betyder en langsom vækst og modning. Det frembringer rene og friske råvarer i en helt ekstraordinær kvalitet. Vi ved, hvordan man behandler råvarerne bedst muligt, og vi arbejder med de gamle tilberedningsmetoder som tørmodning, røgning og saltning samt stegning på grill med lyng fra de stejle fjelde. Resultatet er en ren og autentisk oplevelse med en usædvanligt rig smag.

Brasserie Ulo

Brasserie Ulo

Se mere

Restaurant Ulo

Se mere

Grønlandsk buffet

Hen over sommeren serverer vi vores store Grønlandsbuffet i Brasserie Ulo. Menuen er sammensat af alt det bedste fra land og hav, og vores kokke disker op med skaldyrslækkerier, fiskeanretninger, friske salater, grillet barbequekød, friskbagt brød og desserter.

Pris: 435 kr.

Dato: 17/6-2024-19/8-2024