Skip to main content

Ophold på Hotel Arctic

Hotel Arctic er indrettet med 90 værelser i forskellige kategorier: suite, familie-, enkelt- og dobbeltværelse. Alle vores værelser er designet og indrettet med inspiration fra Isfjorden og isfjeldene.

Alle værelser har:

 • Roomservice
 • Vaskeservice
 • Gratis trådløst internet
 • TV med internationale kanaler
 • Telefon
 • Radio med vækkeur
 • Ekstra pude
 • Hårtørrer
 • Gulvvarme i badeværelse
 • Toiletartikler
 • Skrivebord
 • Strygejern og -bræt

Værelserne ligger i forskellige fløje, der hver har sine helt egne kendetegn: Puisi, Qajaq og Umiaq.

Puisi

Puisi-fløjen er nyrenoveret i 2020. Værelsernes nordiske farver og interiør spiller elegant sammen med de stilrene badeværelser.

Et Puisi-værelse er det helt rette valg for dig, der ønsker et komfortabelt værelse med delvis udsigt til Isfjorden samt udsigt til Ilulissat by og den travle havn.

Et Puisi-værelse kan bookes som enkelt- eller dobbeltværelse. Der er mulighed for dobbeltseng eller to enkeltsenge. Opredning til en tredje voksen person er ikke muligt i Puisi-værelser.

Puisi Junior-suite

Hotel Arctics Puisi Junior-suite er en oplevelse i særklasse. Junior-suiten er stor, luksuriøs og med en billedskøn udsigt ud mod Isfjorden. Her fornemmes storheden i naturen, når isfjeldene driver mod mundingen af fjorden og går på grund ved banken i et uophørligt scenarie af former, farver og lyde fra de smeltende og kværnende ismasser.

De smukke kulisser understøttes af suitens smagfulde indretning, der med ekstra plads og fine faciliteter giver rum for nydelse i balance og harmoni.

Suiten er indrettet med sofagruppe, og den byder på ekstra komfort og faciliteter som f.eks. café-sæt med kaffe og the samt badekåbe. Badeværelset har brusekabine og badevægt.

Qajaq

Hotel Arctic har 20 Qajaq-værelser med udsigt til Isfjorden og Ilulissat by. Qajaq-værelserne byder på faciliteter, der gør opholdet ekstra behageligt: f.eks. TV, buksepresse samt café-sæt med kaffe og the.

Værelserne kan bookes som både enkelt- og dobbeltværelse, og som dobbeltværelse kan sengene arrangeres som en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge. Vi har to Qajaq-værelser af typen familieværelse, hvor der kan redes op til maks. fire personer (to voksne og to børn).

Book nu

Qajaq Junior-suite

Hotel Arctics to Junior-suiter i Qajaq-fløjen er en oplevelse i særklasse. De store Junior-suiter ligger med en billedskøn udsigt mod Isfjorden og de imponerende isfjelde. Her fornemmes storheden i naturen, når isfjeldene driver mod mundingen af fjorden og går på grund ved banken i et uophørligt scenarie af former, farver og lyde fra de smeltende og kværnende ismasser.

Junior-suiten er indrettet med kingsize dobbeltseng, topersoners sofa og lænestol, og den byder på ekstra komfort og faciliteter som f.eks. TV, café-sæt med kaffe og the samt badekåbe.

Book nu

Umiaq

Umiaq-fløjen er Hotel Arctics nyeste, og den er opkaldt efter det grønlandske ord for den traditionelle konebåd.

Et Umiaq-værelse er perfekt for dig, der ønsker at nyde opholdet i en tidløs og høj international standard. Værelserne har en billedskøn udsigt mod Isfjorden og de imponerende isfjelde.

Alle Umiaq-værelser er indrettet med stilrene badeværelser, der har brusekabine i glas samt bidet.

Værelserne byder på komfort og faciliteter som f.eks. TV, café-sæt med kaffe og the samt badekåbe.

De kan bookes som både enkelt- og dobbeltværelse. Som dobbeltværelse kan sengene arrangeres som en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Umiaq Junior-suite

Hotel Arctics seks Umiaq Junior-suiter er en oplevelse i særklasse og det ypperste, vi kan præstere. Umiaq Junior-suiterne er store og luksuriøse, og tre har altan – alle med en overdådig udsigt over Isfjorden og isfjeldene. Den enestående udsigt kombineret med et eksklusivt og elegant design skaber de perfekte rammer for nydelse i ro og harmoni.

Suiterne er indrettet med topersoners lædersofa og -lænestol. Badeværelserne er stilrene med badekar, brusekabine og bidet.

Umiaq-suiten byder på masser af detaljer, komfort og faciliter som f.eks. TV, radio med indgang til iPhone/MP3, café-sæt med kaffe og the samt badekåbe.

Umiaq-suiterne kan arrangeres enten med en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Umiaq DeLuxe

Hotel Arctics Umiaq Deluxe-værelse er det perfekte valg for dig, der ønsker at nyde opholdet i en tidløs og høj international standard. Værelserne har en billedskøn udsigt mod Isfjorden og de imponerende isfjelde. Isfjorden viser et billedskønt og dramatisk scenarie, der er bestemt af de unikke farveskær, som solens stråler skaber i isfjeldene.

Værelserne er indrettet med topersoners sofa og lænestol og tilbyder ekstra faciliteter som f.eks. TV, café-sæt med kaffe og the samt badekåbe.

Alle Umiaq Deluxe-værelser er indrettet med stilrene badeværelser, der har brusekabine i glas samt bidet.

De kan bookes som både enkelt- og dobbeltværelse. Som dobbeltværelse kan sengene arrangeres som en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge. Umiaq DeLuxe-værelser kan bestilles som familieværelse til tre eller fire personer (maks. to voksne og to børn).

Umiaq Fjeldværelse

Hotel Arctics fem fjeldværelser er hotellets nyeste. Værelserne har egen terrasse og direkte adgang til fjeldet. Store panoramavinduer åbner for en direkte udsigt mod Diskobugtens bjergtagende landskab.

Elevationssengens to sengelejer kan reguleres individuelt, så du også herfra kan nyde udsigten til fjeldet, Isfjorden og isfjeldene. Eller nyd kigget fra de to lænestole. Bliver solen for skarp, aktiverer du blot markisen.

Værelserne er indrettet med garderobe, skrivebord, to lænestole, sofabord og en bænk foran vinduet. På terrassen udenfor er der bord og to stole.

Fra det eksklusive badeværelse kan du vælge at have frit udsyn mod fjeldet og Diskobugten – eller du kan blænde det store vindue og afskærme badeværelset. Blandt badeværelsets detaljer er fjernbetjent bidét-funktion indbygget i toilettet, og spejlet har Bluetooth-højttalere, der kan afspille musik fra både iPhone og Android.

Fjeldværelserne er udsmykket med den grønlandske lomvie som tema, og de er åbne i perioden 1. maj til 31. oktober.

Vil du vide mere?

Se nyttige informationer vedr. værelset og hotellet.