Skip to main content

Ophold på Hotel Arctic

Hotel Arctic er indrettet med 90 værelser i forskellige kategorier: suite, familie-, enkelt- og dobbeltværelser. Alle vores værelser er designet og indrettet med inspiration fra Isfjorden og isfjeldene.

Alle værelser har:

 • Roomservice
 • Vaskeservice
 • Gratis trådløst internet
 • TV med internationale kanaler
 • Telefon
 • Radio med vækkeur
 • Ekstra pude
 • Hårtørrer
 • Gulvvarme i badeværelse
 • Toiletartikler
 • Skrivebord
 • Strygejern og -bræt
 • Kaffe og te-sæt

Værelserne ligger i forskellige fløje, der hver har sine helt egne kendetegn: Puisi, Qajaq og Umiaq.

Standard

Vores Standard-værelser ligger i Puisi-fløjen, som blev renoveret i 2020. Værelsernes nordiske farver og interiør spiller elegant sammen med de stilrene badeværelser.

Et Standard-værelse er det helt rette valg for dig, der ønsker et komfortabelt værelse med delvis udsigt til Isfjorden samt udsigt til Ilulissat by og den travle havn.

Et Standard-værelse kan bookes som enkelt- eller dobbeltværelse, med mulighed for en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Opredning til en tredje voksen er ikke muligt i Standard-værelserne.

Superior

Hotel Arctics Superior-værelser er ideelle til dig, der ønsker at nyde dit ophold i en tidløs og høj international standard med en malerisk udsigt mod Isfjorden og de majestætiske isfjelde. Alle Superior-værelser er indrettet med stilrene badeværelser med brusekabine.

Vores Superior-værelser kan bookes som enkelt- eller dobbeltværelser. Som dobbeltværelse er sengene arrangeret som en kingsize seng, men i nogle af værelserne kan sengene adskilles til to enkeltsenge.

Vi har desuden to Superior Triple-værelser, hvor der kan laves en ekstra opredning. Fra disse to værelser er der direkte adgang til et tilstødende Superior-værelse via en dør, hvilket giver mulighed for et stort familieværelse.

Superior-værelserne findes i enten Qajaq eller Umiaq-fløjen.

Junior Suite 2

Hotel Arctics Junior Suiter 2 tilbyder en oplevelse i særklasse. Fra de rummelige, luksuriøse værelser er der en storslået udsigt over Isfjorden og de majestætiske isbjerge, der driver rundt i fjorden i en dans af farver, former og lyde.

Den smukke udsigt komplimenteres af suiternes smagfulde indretning, der med ekstra plads og fine faciliteter skaber rammerne for nydelse i balance og harmoni. Suiterne er desuden indrettet med en komfortabel sofagruppe og stilrene badeværelser med brusekabine.

Junior-suiterne er placeret i Puisi, Qajaq og Umiaq-fløjene.

Junior Suite 4

Hotel Arctics Junior Suiter 4 er det perfekte valg for dig, der ønsker at nyde dit ophold i en tidløs og høj international standard. Værelserne tilbyder en fortryllende udsigt over Isfjorden og de imponerende isfjelde. Isfjorden tegner et billedskønt og dramatisk scenarie, der er bestemt af de unikke farveskær, som solens stråler skaber i isfjeldene.

Alle Junior Suiter er møbleret med en to-personers sofa og lænestol samt indrettet med stilrene badeværelser, der har brusekabine i glas samt et bidet.

De kan bookes som enkelt- eller dobbeltværelse. Som dobbeltværelse kan sengene arrangeres som en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge. Junior Suite kan også bestilles som familieværelse til tre eller fire personer (maks. to voksne og to børn).

Vores Junior Suite 4 er beliggende parvis side om side og forbundet via en dør, så der er mulighed for at udvide værelserne til en Dobbelt Junior Suite.

Fjeldværelse

Hotel Arctics fem Fjeldværelser byder på en privat terrasse med direkte adgang til fjeldet. Værelserne har også store panoramavinduer, der åbner op for en fortryllende udsigt over Diskobugtens bjergtagende landskab.

Elevationssengens to sengelejer kan reguleres individuelt, så du selv fra sengen kan nyde udsigten til fjeldet, Isfjorden og isfjeldene. Du kan også nyde kigget fra værelsets to lænestole – og bliver solen for skarp, aktiverer du blot markisen.

Værelserne er indrettet med garderobe, skrivebord, to lænestole, sofabord og en bænk foran vinduet. På terrassen udenfor er der et bord og to stole.

Fra det eksklusive badeværelse kan du vælge at have frit udsyn mod fjeldet og Diskobugten, men du kan også vælge at blænde det store vindue og afskærme badeværelset. Blandt badeværelsets detaljer er fjernbetjent bidet-funktion indbygget i toilettet, og spejlet har Bluetooth-højttalere, der kan afspille musik fra både iPhone og Android.

Vil du vide mere?

Se nyttige informationer vedr. værelset og hotellet.