Grønlandsk Dansk English Chinese Italian Deutsch

Med begrundelsen "innovation, ansvarlighed og bæredygtighed" er Hotel Arctic blevet tildelt Vestnorden Travel Award. Hæderen tildeles hvert år én virksomhed i henholdsvis Grønland, Island og Færøerne i forbindelse med den internationale turismemesse Vestnorden Travel Mart, som i år finder sted i Reykjavik.

Direktør Erik Bjerregaard modtager Vestnorden Travel Award flankeret af Vittus Qujaukitsoq

Direktør Erik Bjerregaard modtager Vestnorden Travel Award flankeret af Vittus Qujaukitsoq, der er naalakkersuisoq (landsstyremedlem) for erhverv, arbejdsmarked og handel i Grønlands Selvstyre.

Vestnorden Travel Award er indstiftet af magasinet Travel Trade Outbound Scandinavia, hvis chefredaktør Carsten Elsted overrakte prisen til Hotel Arctic's direktør, Erik Bjerregaard, og motiverede den med både ledelse og medarbejderes fokus på innovation, ansvarlighed og bæredygtighed.

- Hotel Arctic er en blomstrende virksomhed med primært lokalt ansatte. Hotellet har uddannet dygtige medarbejdere til glæde for både virksomheden selv og hele det grønlandske turismeerhverv, sagde Carsten Elsted ved højtideligheden, hvor han også fremhævede Hotel Arctic's rolle i udviklingen af det grønlandske køkken.

- Desuden tildeles Vestnorden Travel Award som en anerkendelse af Hotel Arctic's mangeårige engagement i miljø- og energirigtige løsninger, tilføjede Carsten Elsted og henviste til, at hotellet er 100 procent CO2-neutralt.

Vi lægger os i selen

- På vegne af alle medarbejdere på Hotel Arctic er jeg stolt og beæret over at modtage denne hædersbevisning. Den inspirerer til at lægge os yderligere i selen for udvikle turismen med nye tiltag, engagement i samfundet og respekt for miljøet, siger Erik Bjerregaard.

Det er kun anden gang, Vestnorden Travel Award uddeles. Hædersprisen har form af et diplom samt et vikingeskib med modtagerens navn indgraveret. Diplomets tekst lyder:

"Hotel Arctic has won this award for exellence within the Vestnorden travel industry concerning:
Innovation
Responsibility
Sustainability"

Læs mere om:
Uddannelser på Hotel Arctic
Udvikling af det grønlandske køkken
Sådan fokuserer vi på energi og miljø

Genveje

 
Find more about Weather in Ilulissat, GL
Click for weather forecast
Instagram